Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o

Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o
Guitar Bass

2011 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Sakurai straipsnis "Kalifornijos KINTOKI-CON su Teruki iš An Cafe"

Šių metų vasarą (2011) , buvau Sakramente ,Amerikoje su pasaulinio masto visual-kei grupės An Cafe būgnininku Teruki , nes mus pakviestė į KINTOKI-CON . 
*1


  Be Kalifornijos buvau L.A ir San Diege kelis kartus . Sakramente esu pirmą kartą . Labiau jaudina , kai aplankau naują miestą , nei šalį !




3 kartą keliauju su Teruki . Praeitais metais(2010) ,buvome Taivane ir Kinijoje , bet pirmą kartą dalyvavome renginyje , propaguojantį Japonijos kultūrą . Jautėmės tarsi kokioje puotoje . Daugiau apie KINTOKI-CON aprašysiu kitame straipsnyje , bet noriu pasakyti,kad jis visai nieko . Renginys buvo Hyatt Regency viešbučio skyriuje , tad per 3 dienas puikiai susipažinau su visais dalyviais ir parodomis . Laikėmės įtempto grafiko , bet vis tiek mėgavomės važiavimu per Sakramentą ir Vakarų Amerika . 
*2


Teruki pasakė: ,,Labai smagu . Sakurai-san, ar visada taip būna ? 
Aš: ,, Ne . Tikrai ne (juokiasi) . "


Abu įsitraukėme į diskusiją ir linksminome tikrus japonų pop kultūros fanus . Įdomu tai , kad KITOKI-CON lankytojai buvo azijietiškos kilmės : Iš Japonijos , Kinijos , Korėjos , Kambodžos , Burmos , Vietnamo , Taivano ... Tai visiškai kitokia atmosfera , nei NY anime festivalyje ar Baltimore Otakon . 


Kas mane visada traukia į Amerikos renginius , tai svetingumo lygis , skiriamas svečiams . Manau ,tai susiję su savanorių atsidavimu ir noru būti tokiuose renginiuose . Tai įprasta žmonėms , kuriems malonu būti jiems patinkančiuose renginiuose ir vaidinti tam tikrą vaidmenį . Mes, svečiai galime pabendrauti tik su mažyte dalimi tų savanorių , kurie taip atsiduodančiai dirba . Suprantame , kaip organizatoriai , kolektyvas ir visi lankytojai pakvaišę dėl japonų kultūros . Būdamas japonu, negalėčiau būti dar labiau laimingesnis . 


*3
Atsakydami į tai,mes svečiai , susipažinome su Jumis , tiek laiko , kiek galėjome sau leisti . Ryšys tarp Japonijos ir viso pasaulio pamažu stiprėja . Teruki irgi mano , kad Kalifornija puikiai tiko vasaros pradžiai . 
*4
*5
*6
*7

Pastabos (šalia nuotraukų) : *1 - Važinėjome aplink Sakramentą .
*2 - Ieškome aukso 
*3 - Autografų sesija . Laikas , praleistas su fanais .
*4 - Nauja grupė ?! Nuotrauka su savanoriais . 
*5 - 2 dienas trukęs renginys baigėsi . Išsiskirti taip nesinori . 
*6 - Sena koncertų salė 
*7 - Nuotrauka su dalyviais . Tiek daug azijiečių . 

Vertimas : AN CAFE LIETUVA .









Komentarų nėra: