Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o

Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o
Guitar Bass

2011 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Sakurai istorija apie Kanon Amerikoje(Vertimas)

1000 amerikiečių šokantys pagal Dj Kanon(An Cafe) ritmą (Sakurai straipsnis)


Taip išėjo , kad visi svečiai ir dauguma dalyvių gyveno tame pačiame viešbutyje . Kadangi viešbutis dešinėje nuo salės , mes be problemų galėjome organizuoti naktinius renginius . Tai tikriausiai vienas iš unikalių aspektų , kuriuos galite atrasti tik Amerikoje . Kanon susilaukė 1000-io dalyvių šokančių pagal jo ,,didžėjavimą " . Nors Kanon muzikantas , jis taip pat yra savamokslis otaku , ir jis žino kaip sukurti pramogas , kitiems panašiai mąstantiems anime fanams . Manau . iš Kanon išeitų nuostabus Dj , jeigu jam reikėtų rinktis kitą profesiją . 
*1
  Daugybė cafekko taip pat atėjo pasiklausyti Kanon interviu sesijos . Buvo fanų ir iš praeitų metų renginių . Kanon bendravo su savo fanais , rodė jo pačio darytas nuotraukas , iš praeitų metų renginių . Po Kanon atėjau į sceną ir kalbėjome apie cosplay .  Coplayer'ių skaičius AnimeNEXT buvo tiesiog milžiniškas . Tikriausiai prie to prisidėjo ir netoli esantis viešbutis , nes fanai galėjo ateiti ir kada nori persirengti . Daugiau , nei 70 % lankytojų buvo apsirengę cosplay arba bent kažkuo panašaus . Visiškai nenustebino pamačius Hatsune Miku cosplay , nes ji populiari visame pasaulyje . Puella Magi Madoka Magica irgi populiaru , bet buvau labai nustebęs pamatęs tiek daug pokemon cosplay . Bet kuriuo atveju , AnimeNEXT tapo cosplayer'ių rojumi . 


  Renginyje taip pat buvo taivanietė iš Bostono , kuri Kanon diskusijos sesijos metu kalbėjo japoniškai ;jos savanoriška siela buvo aiškiai jaučiama . Ji net man pasisiūlė paruošti Power Point prezentaciją anglų ir kiniečių kalbomis , kurią galėsiu panaudoti, kai vyksiu į užsienį . Nusprendžiau priimti pasiūlymą ir ji paruošė 400 skaidrių prezentaciją tik per savaitę . (ACLT: O_O)
Ji buvo informuota tokiais aspektais kaip : anime , visual kei ir jaučiau , kad ji galėtų būti mano vertėja . 
*2
 Darant paprastus dalykus , pasitarnaujant kam nors , tai vertybė , kai bendrauji su mainų- kultūrų žmonėmis . 


Tu neįsitrauksi į verslo pasaulį tai darydamas , bet jeigu visi žmonės įdėtų savo širdį ten ir ten ,mainų- kultūrų skirtingumo supratimas pasikeistų dramatiškai . 


Manęs visą laiką klausia interviu arba universiteto paskaitose , kaip paversti kultūrų pasikeitimą į profesiją . Aš visą laiką atsakau : ,,Nesėdėk , ir nelauk , kol kas nors tau ką nors pasiūlys , tiesiog daryk tai , kas tavo jėgoms ir nesvarbu , kad tas darbas gali atrodyti bevertis ir mažas . Jei ir toliau stengsiesi , tai tikrai atneš vaisių , ir Tau ir pasauliui ." 






Pastabos(virš nuotraukų) : *1 - Kanon su 30-sai no Hoken Taiiku cosplayer'iais . 


*2 - Autografų sesija su Kanon(princu ACLT:sakyčiau su Lordu ) ir liokajumi (Sakurai ) 













  

Komentarų nėra: