Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o

Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o
Guitar Bass

2011 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

An Cafe 2011



Šiais metais An Cafe narių veikla buvo tikrai gan spalvinga . Tad prisiminkime ir apžvelkime ją čia  .

Miku : Toliau koncertavo su Lc5 , išleido Refrain , atšventė pirmąjį grupės egzistavimo jubiliejų . 2 pirmieji singlai : Loveless ir Story išleisti Europoje 04/06 . Taip pat sudalyvavo aukcione , kuriame gautos lėšos buvo paaukotos nuo nelaimės 03/11 Japonijoje nukentėjusiems žmonėms . Koncertavo su kitomis grupėmis , tokiomis kaip: 12012 ,  vistlip . . . Antrąją Kalėdų dieną susikūrė facebook sąskaitą . Jau 2011-ųjų pabaigoje , pradėjo planuoti koncertus kitiems metams . Lc5 dalyvavo Music Japan GIG . vol 2  muzikos festivalyje su kitomis visual kei grupėmis . 











 Kanon : Aplankė užsienio anime festivalius , su Kanon x Kanon išleido Koi no Doutei . Dalyvavo Ustream , WeLoveJapan ir Niconico transliacijose . Rudenį KanonxKanon  koncertavo Europoje 7 šalyse . Kaip ir Miku dalyvavo aukcione . Abu singlai išleisti Europoje spalio 19-ą . Kaip ir praeitais metais , surengė Kalėdinę transliaciją 12/24 kartu su SPARK ir LiSA . 






































Teruki : Baigė savo savo misiją Dog in PWO 06/26 ir Spyralcall . Pradėjo dirbti su garsiu būgnininku Noriyuki Makihara . Gan daug keliavo ; buvo JAV ir Taivane su ponu Sakurai . Taip pat su Kanon dalyvavo WeLoveJapan transliacijose .  Pradėjo rašyti savaitinius straipsnius facebook puslapyje Japan Fashion Base ; vieną jų paskyrė Miku .

































Takuya : Toliau koncertavo su Piko . Išleido Sakuraon , 1Piko ir Yumehana . Buvo pakviesti į  Europą . Spalio gale dalyvavo V-ROCK'11 festivalyje .














































Yuuki  : Paliko DACCO . Buvo įsidarbinęs , bet jo darbovietė buvo uždaryta po kelių mėnėsių . 




       












                              IR GALŲ GALE .....


Ar An Cafe nariai buvo susitikę nors 1 kartą ???? 


Taip buvo !!!!!


Vilties žvaigždė
Po didžiulės tragedijos , sukrėtusios Japoniją 03/11 , An Cafe nariai susitiko suteikti stiprybės ir jėgų sudarydami vilties žvaigždę iš savo rankų


















Yuuki nė kvapo 
Kanon gimtadienis boulinge
Kitas susitikimas buvo vakarėlis Kanon gimtadienio proga . Yuuki , saugumo sumetimais buvo užsidengęs veidą lėkšte . XD






Niam..Niam..
Buvo , kai nariai tiesiog susitikdavo ramiai pavalgyti ir aptarti An Cafe ateities planų , ar šiaip pasilinksminti . Tai Miku ir Teruki . Spalio viduryje buvo taip pat susitikę Kanon su Teruki . 














Praėjus keliems mėnesiams po Yuuki gimtadienio , nariai jį atšventė Disney Sea parke . Tik Takuya nebuvo,nes turėjo problemų su koja ><.



Teruki atšventė gimtadienį su visais nariais , išskyrus Yuuki , nes jis pamiršo . Vėliau padovanojo gimtadienio tortą XD




Galima džiaugtis An Cafe narių pasiekimais muzikos srityse . Galime tikėtis tik vieno 2012 metais - An Cafe pilnos sudėties sugrįžimo !!!o(≧∀≦)o Tikėkimės,,Pasaulio pabaigos metais"drakonas atneš šią super NYAPPY žinią !!!

Komentarų nėra: