Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o

Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o
Guitar Bass

2012 m. balandžio 24 d., antradienis

Teruki Pati Pati interviu

    Po Budokan koncerto , neturėjau jokios dienotvarkės . Dienų dienomis nuobodžiavau žaisdamas Super Nintendo visą laiką , kokias 4 ar 5 dienas . Supratau , kad tai negerai ir nuvažiavau išsilaikyti vairuotojo teisių . Padėjau kitai grupei . Iš tikrųjų buvo linksma . Kai palaikiau DOG in PWO , nariai mane vadindavo ,, Ei , Teru ! " , nors jie daug jaunesni už mane . Džiaugiausi , kad jie mane priėmė ir kad mes susibendravome . Tai lyg būtų meilės išdavystė belaukiant An Cafe (juokiasi) . 
   Žinoma išmokau groti skirtingų stilių dainas . Tačiau nesvarbu , kokia nuostabi muzika bebūtų , svarbiausia kam nors šypsotis . Kaip nuostabu , jei šis lūkestis išsipildo kuriant muziką . Tuo dar kartą įsitikinau po 2 metų .  Žinau , kokias pupeles išnaudojome ir kokių mums reikėjo ieškoti . Ogi geriant skirtingų rūšių kavą . 
   Jaučiu , kad  dabar noriu groti tik su An Cafe . Dabar mes daug draugiškesni ir paprastesni , nes mes subrendome . Žinoma dabar galėsime groti su didesniu džiaugsmu  , tad grokime su šypsena kartu . 






Paimta iš shufuryoku.jugem.jp

Komentarų nėra: