Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o

Our hearts leaps for An Cafe !! o(≧∀≦)o
Guitar Bass

2011 m. gegužės 6 d., penktadienis

Teruki pranešimas(Gegužės 6-ta)

Geriau nei anksčiau(An Cafe Lietuva pastabos: Teruki pastarosiomis dienomis nekaip jautėsi)




10 dienų neatnaujinau ameblo blog'o , ar ne ?  Neturėjau laiko , atleiskite !!! m(_ _)m
Ši savaitė yra auksinė savaitė (Golden week : Periodas Japonijoje , kai vienu metu yra daug laisvadienių ir švenčių Gegužės 3-5: Konstitucijos diena , Greenery day(imperatoriaus gimtadienis) ir vaikų diena ).
Turėjau 4 repeticijas , koncertus , vienu žodžiu - pilna dienotvarkė . Esu pakankamai pavargęs (^_^;) , bet ne dėlto , kad buvo daug koncertų ... Tai buvo sunkiau nei įprastai . Kiekvienas eina gyvenimo nurodytu keliu . Turėjau tokį keistą jausmą . Temperatūra pasikeitė . Ir Spyralcall ir Dog in PWO turėjo koncertus . Labai ačiū atėjusiems . 


Tarp koncertų ir repeticijų , tvarkiau reikalus . Nagojoje , Osakoje ir 3 dieną iš vaikščiojau iš Šibujos į Haradžuku . Vakar buvau Šimokitazavoje ir nusipirkau kelis dalykėlius . Osakoje nusipirkau kuprinę . Ėjau apsipirkinėti su Haru ir jis ją man išrinko : ,,Štai.Šita tau tinka , Teruki !" Ir nuo tos dienos pradėjau ją nešioti . 
Man turas visą laiką yra periodas , kai gali pagalvoti apie daugybę įvairių dalykų . Branginu kiekvieną akimirką praleistą kartu . Gyvenimas yra labai ilgas(iš tikro labai trumpas , Teruki !) , bet ką padarome gero , yra labai mažai .  Praeitą savaitgalį , savaitę prieš turą buvo būgnininkų susitikimas pavadinimu Vintage . Praleistas laikas buvo nuostabus ! Dalyvavo : Gota Yashiki , Kasuke Kawamura , Tomu Tamada , Bobo ,Osamu Jinguji , Sasabuchi  ir daugybė kitų . Tikiuosi , visi žinote Osamu Jinguji iš Remioromen , Bobo , kuris grojo kartu su Miyavi ir Sasabuchi  , tiesa ? Sutikau Bobo prieš 2 metus , kai jis grojo kartu su Quruli kaip antras būgnininkas . Tą kartą sakiau taip : ,, Dabar tai matau , visual kei Teruki , tiesa ? Bet šį kartą buvo kitaip : ,,Teruki !! Šį kartą daugiau nusimanau visual . " Ir jis mane mokė daugybę dalykų (juokiasi) (Quruli buvo roko grupė ir Bobo tuo metu nelabai turbūt žinojo , kas per daiktas yra tas visual kei XD ) . Su Sasabuchi Jinguji neskaitant apie būgnus kalba pradėjo eiti apie ,,Phiten" ( Metalo produkcijos kompanija )


Tiesa yra ta , kad nuo to koncerte su DOG Nagojoje aš sekiau slaptą grojimo techniką (Įdomu kokią , ar ne XD )? 


Na, iki kito karto !!!(*^θ^*)/ ( Keistas atsisveikinimas, mano manymu)




Vertimas iš japonų į ispanų : An Cafe Ispanija


Vertimas iš ispanų į lietuvių : An Cafe Lietuva

Komentarų nėra: